• Πιστοποιημένοι Τεχνικοί 24/7

PELLASX.REVO

PELLASX.REVO

PELLASX.REVO

Πρόκειται για πρωτοπόρα προϊόντα στην παγκόσμια αγορά. Η καινοτομία τους είναι ο υψηλής τεχνολογίας περιστρεφόμενος θάλαμος καύσης που τροφοδοτείται από το υβριδικό σύστημα αέρας καυσίμου PellasX. Πέρα από τον υψηλό βαθμό απόδοσης που αγγίζει το 99% ο μοναδικός σχεδιασμός του περιστρεφόμενου θαλάμου καύσης διασφαλίζει συνεχή αυτοκαθαρισμό στον καυστήρα από τα υπολείμματα καύσης. Τα καύσιμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σ’αυτή τη σειρά καυστήρων είναι: pellets αγροτικών προϊόντων, χαμηλής ποιότητας pellet ξύλου, βρώμη και κουκούτσι.

PELLASX.REVO

Καυστήρες PELLET PELLASX σειρά REVO

  • Ο θάλαμος καύσης είναι τοποθετημένος σε τέσσερα έδρανα σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορεί να περιστρέφεται σε όλες τις φάσεις λειτουργίας του.
  • Ο θάλαμος καύσης λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του καυστήρα διαστέλλεται και επιμηκύνεται . Το σύστημα πλωτής εστίας αναλαμβάνει να παραλάβει την διαμήκη αυτή διαστολή ώστε να μην μπλοκάρει και να συνεχίσει να περιστρέφεται η εστία.
  • Ένα σύστημα από λεπίδες οι οποίες ανοιγοκλείνουν με την περιστροφή της εστίας μας επιτρέπει να διοχετεύουμε τον αέρα με ακρίβεια στα σωστά σημεία του θαλάμου καύσης.
  • Ο ανεμιστήρας και το σύστημα τροφοδοσίας του καυστήρα κινούνται από έναν κινητήρα με αποτέλεσμα να μειώνετε η ηλεκτρική κατανάλωση και να επιτυγχάνετε μέγιστη δυνατή οικονομία.
  • Το σύστημα παροχής αέρα στο κέντρο του θαλάμου καύσης αυξάνει την απόδοση και την ασφάλεια καύση και συνδυασμό με την διάταξη Venturi  επιτυγχάνεται υψηλή πίεση αέρα για την καύση χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής φλόγας.
  • Ο εσωτερικός κοχλίας τροφοδοσίας καυσίμου παραλαμβάνει το καύσιμο pellet από τον βασικό τροφοδότη του συστήματος και το προωθεί με ακρίβεια στον θάλαμο καύσης με αποτέλεσμα την βελτιστοποίηση της καύσης και την υψηλότερη απόδοση του καυστήρα.

PELLASX.REVO

Καυστήρες PELLET PELLASX σειρά REVO

Χαρακτηριστικά:
Εύρος Ισχύος: 5-120 kW
Μέση κατανάλωση ισχύος: 50-85 W
Βαθμός Απόδοσης: 99%
Ρύθμιση Ισχύος: Fuzzy logic
Πολίτη 5