• Πιστοποιημένοι Τεχνικοί 24/7

PELLASX.MOTION

PELLASX.MOTION

PELLASX.MOTION

Καυστήρες πέλλετ PellasX σειρά Motion Line από την Energon Pellet Systems. Οι καυστήρες με κινούμενη εστία της σειράς M συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς Hybrid, όπως το υβριδικό σύστημα παροχής αέρα-καυσίμου, τον αισθητήρα στροφών, το σύστημα Venturi και την ανάμιξη στον θάλαμο καύσης, με την κινούμενη εστία η οποία εξασφαλίζει τον συνεχή καθαρισμό ακόμα και όταν το καύσιμο pellet είναι κάκιστης ποιότητας.  Τα μοντέλα των καυστήρων M Mini και M Mini 35 βραβεύτηκαν με το χρυσό μετάλλιο της Διεθνούς Έκθεσης POZNAN INSTALLATIONS 2018.

PELLASX.MOTION

Καυστήρες PELLET PELLASX σειρά MOTION

  • Η κινούμενη εστία καύσης σε συνδυασμό με το σύστημα ανάμειξης καυσίμου διασφαλίζει τον διαρκή αυτοκαθαρισμό του θαλάμου καύσης από στάχτη και clincer ακόμα και κατά την καύση χαμηλής ποιότητας pellet.
  • Η ακριβής δοσολογία καυσίμου διατηρεί σταθερή την ισχύ του καυστήρα. Το σύστημα αυξάνει την ασφάλεια λειτουργίας του καυστήρα. Η εστία του καυστήρα είναι κατασκευασμένη από μαντεμένια πλακίδια υψηλής θερμικής αντοχής.
  • Ο ανεμιστήρας και το σύστημα τροφοδοσίας του καυστήρα κινούνται από έναν κινητήρα με αποτέλεσμα να μειώνετε η ηλεκτρική κατανάλωση και να επιτυγχάνετε μέγιστη δυνατή οικονομία.
  • Το σύστημα παροχής αέρα στο κέντρο του θαλάμου καύσης αυξάνει την απόδοση και την ασφάλεια καύση και συνδυασμό με την διάταξη Venturi  επιτυγχάνεται υψηλή πίεση αέρα για την καύση χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής φλόγας.
  • Στον θάλαμο καύσης του καυστήρα είναι τοποθετημένος ένας τριγωνικός αναδευτήρας ο οποίος περιστρέφεται καθ’όλη την διάρκεια λειτουργίας του με αποτέλεσμα να απομακρύνεται μεγάλο ποσοστό στάχτης από την εστία του καυστήρα και να βελτιώνεται η διαδικασία καύσης.
  • Ο εσωτερικός κοχλίας τροφοδοσίας καυσίμου παραλαμβάνει το καύσιμο pellet από τον βασικό τροφοδότη του συστήματος και το προωθεί με ακρίβεια στον θάλαμο καύσης με αποτέλεσμα την βελτιστοποίηση της καύσης και την υψηλότερη απόδοση του καυστήρα.

PELLASX.MOTION

Καυστήρες PELLET PELLASX σειρά MOTION

Χαρακτηριστικά:
Εύρος Ισχύος: 5-35 Kw, 120-500Kw
Μέση κατανάλωση ισχύος: 50W, 350W
Βαθμός Απόδοσης: 99%
Ρύθμιση Ισχύος: Fuzzy logic
Motion-Line (1)