• Πιστοποιημένοι Τεχνικοί 24/7

PELLASX.HYBRID

PELLASX.HYBRID

PELLASX.HYBRID

Καυστήρες Πέλλετ PellasX Σειρά Hybrid από την Energon Pellet Systems. Ο ανεμιστήρας και το σύστημα τροφοδοσίας του καυστήρα κινούνται από έναν κινητήρα με αποτέλεσμα να μειώνετε η ηλεκτρική κατανάλωση και να επιτυγχάνετε μέγιστη δυνατή οικονομία. Το σύστημα αυτό σε συνδυασμό με τη χρήση του αισθητήρα στροφών επιτρέπει την ακριβή και απόλυτα συντονισμένη παροχή αέρα-καυσίμου και  την πολύ υψηλή απόδοση της καύσης.

PELLASX.HYBRID

Καυστήρες PELLET PELLASX σειρά HYBRID

  • Ο ανεμιστήρας και το σύστημα τροφοδοσίας του καυστήρα κινούνται από έναν κινητήρα με αποτέλεσμα να μειώνετε η ηλεκτρική κατανάλωση και να επιτυγχάνετε μέγιστη δυνατή οικονομία.
  • Το σύστημα παροχής αέρα στο κέντρο του θαλάμου καύσης αυξάνει την απόδοση και την ασφάλεια καύση και συνδυασμό με την διάταξη Venturi  επιτυγχάνεται υψηλή πίεση αέρα για την καύση χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής φλόγας.
  • Στον θάλαμο καύσης του καυστήρα είναι τοποθετημένος ένας τριγωνικός αναδευτήρας ο οποίος περιστρέφεται καθ’όλη την διάρκεια λειτουργίας του με αποτέλεσμα να απομακρύνεται μεγάλο ποσοστό στάχτης από την εστία του καυστήρα και να βελτιώνεται η διαδικασία καύσης.
  • Ο εσωτερικός κοχλίας τροφοδοσίας καυσίμου παραλαμβάνει το καύσιμο pellet από τον βασικό τροφοδότη του συστήματος και το προωθεί με ακρίβεια στον θάλαμο καύσης με αποτέλεσμα την βελτιστοποίηση της καύσης και την υψηλότερη απόδοση του καυστήρα.

PELLASX.HYBRID

Καυστήρες PELLET PELLASX σειρά HYBRID

Χαρακτηριστικά:
Εύρος ισχύος: 5-35 Kw
Μέση κατανάλωση ισχύος: 35W
Βαθμός Απόδοσης: 99%
Ρύθμιση Ισχύος: Fuzzy logic
Πολίτη 5 (2)