• Πιστοποιημένοι Τεχνικοί 24/7

PELLASX.X

PELLASX.X

PELLASX.X

Καυστήρες pellet PellasX Σειρά Χ από την Energon Pellet Systems. Η σειρά καυστήρων X είναι η πρώτη που παράχθηκε από την εταιρεία. Η ανθεκτικότητα, η αξιοπιστία και η ευρεία γκάμα (5-500Kw) είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της σειράς. Οι συσκευές βασίζονται σε τεχνολογίες όπως: σύστημα ανάδευσης καυσίμου στο θάλαμο καύσης, σύστημα πιεστικής καύσης καθώς και γρήγορο σύστημα ανάφλεξης.

PELLASX.X

Καυστήρες PELLET PELLASX σειρά Χ

  • Το σύστημα παροχής αέρα στο κέντρο του θαλάμου καύσης αυξάνει την απόδοση και την ασφάλεια καύση και συνδυασμό με την διάταξη Venturi  επιτυγχάνεται υψηλή πίεση αέρα για την καύση χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής φλόγας.
  • Στον θάλαμο καύσης του καυστήρα είναι τοποθετημένος ένας τριγωνικός αναδευτήρας ο οποίος περιστρέφεται καθ’όλη την διάρκεια λειτουργίας του με αποτέλεσμα να απομακρύνεται μεγάλο ποσοστό στάχτης από την εστία του καυστήρα και να βελτιώνεται η διαδικασία καύσης.
  • Ο εσωτερικός κοχλίας τροφοδοσίας καυσίμου παραλαμβάνει το καύσιμο pellet από τον βασικό τροφοδότη του συστήματος και το προωθεί με ακρίβεια στον θάλαμο καύσης με αποτέλεσμα την βελτιστοποίηση της καύσης και την υψηλότερη απόδοση του καυστήρα.

PELLASX.X

Καυστήρες PELLET PELLASX σειρά Χ

Χαρακτηριστικά:
Εύρος Ισχύος: 5-55Kw
Μέση κατανάλωση ισχύος: 60-350W
Βαθμός Απόδοσης: 99%
Ρύθμιση Ισχύος: Fuzzy logic
Πολίτη 5 (3)