• Πιστοποιημένοι Τεχνικοί 24/7

RIELLO POWER x50

RIELLO POWER x50

RIELLO POWER x50

Ο επιτοίχιος λέβητας Power X 50 της εταιρείας Riello, μπορεί να καλύψει χώρους έως και 200 m². Λειτουργεί με αέριο και μέσω καύσης θερμαίνει το νερό, το οποίο μεταφέρεται μέσω σωληνώσεων για να ζεστάνει τα θερμαντικά σώματα. Το μεγάλο του πλεονέκτημα σε σχέση με έναν λέβητα πετρελαίου είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται κάποια δεξαμενή αποθήκευσης καυσίμου καθώς η παροχή γίνεται απευθείας από τις σωληνώσεις του δικτύου.

Περιλαμβάνει καυστήρα, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τη διαδικασία της καύσης του καυσίμου.
Χρησιμοποιεί τεχνολογία συμπύκνωσης, κατά την οποία ο λέβητας εκμεταλλεύεται την ενέργεια που βρίσκεται αποθηκευμένη στα ζεστά καυσαέρια πριν τα αποβάλλει στο περιβάλλον. Έτσι αυξάνει κατά πολύ την απόδοση του και επιτυγχάνει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων άρα και χρημάτων.
Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, κάτι που προσφέρει μεγάλη αντοχή σε θερμικό σοκ και επίσης δεν παρουσιάζει διάβρωση και ρωγμές.

RIELLO POWER x50

Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου

–  Απόδοση ∗ ∗ ∗ ∗ σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία EEC  92/42, διασφαλίζοντας χαμηλά λειτουργικά κόστη.

–  Νέος διμεταλλικός εναλλάκτης συμπύκνωσης (από ανοξείδωτο χάλυβα/χαλκό) με καυστήρα προανάμιξης.

–  Χαμηλές εκπομπές ρύπων, ΝOx – Κλάση 5.

–  Προηγμένο σύστημα ελέγχου του επιτρέπει την εύκολη προσαρμοστικότητα σε κάθε είδος εγκατάστασης διευκολύνοντας τον εγκαταστάτη και παράλληλα η απλότητα του το κάνει να είναι φιλικό στον τελικό χρήστη.

–  Ενσωματωμένο λογισμικό αντιστάθμισης με τη χρήση εξωτερικού αισθητηρίου περιβάλλοντος (ως παρελκόμενο).

RIELLO POWER x50

Επίτοιχος λέβητας φυσικού αερίου

Δανά Πολίτη 4 (7)